Askebæger ved busstoppesteder havde været en succes

Nu er jeg nødt til at skrive, fordi jeg netop fik opleve noget, der gjorde mig gjorde mig pissevred. Der var et par mænd i 25-30 års alderen som, helt uden hensyn til andre, stod og røg på busstationen. Ikke nok med, at vi alle blev tvunget til at indånde, da bussen kom kastede de bare cigaretterne på marken. Har disse mennesker aldrig hørt tale om udendørs askebæger? Jeg ville godt skælde mændene ud, men da jeg har erfaring med at snakke med folk, der nægter at lytte, valgte jeg i stedet at slippe det. Har du ikke energien til tidlig morgen forsøger at have en dialog med mennesker, der stadig ikke vil lytte. Men nu til noget mere positivt. På jobbet har jeg fået opgaven til at ordne med ting til den årlige firmafest. Sidste år sad vi i en kollegas stue, hvor vi spiste og drak godt, og derfor tænkte jeg, at vi skulle gå ud på byen. Jeg har ikke besluttet, hvor i byen, men fordi det er over en måned tilbage inden festen, har jeg jo masser af tid. Dog har jeg allerede været i kontakt med forskellige restauranter og hørte, om der er et bord til 25-30 gæster. Da nogle af mine kolleger her på værkstedet har fødevareallergi, var det også vigtigt at sikre, at restauranterne serverer mad, alle kan spise. Nu er min pause over – skal ordne med en påløbsbremse. På gensyn!

Skriv et svar